Door zijn deelname aan Special Forces moest Olivier Deschacht noodgedwongen zijn kinderen Elena en Luís missen. Al geeft de voetballer in Story toe dat hij hen niet echt gemist heeft.

“Sinds de scheiding van Annelien ben ik het gewoon dat ze maar week om week bij mij zijn, en de kinderen zelf hebben zich ook makkelijk aangepast aan de situatie”, gaat hij van start. “Elena en Luís hebben de breuk van mama en papa vrij snel een plek kunnen geven. En nu worden ze twee keer verwend. Als ze bij mij zijn, krijgen ze al mijn aandacht en bij Annelien is dat net zo. Het wordt niet meer verdeeld, waardoor ze aanhankelijker zijn geworden.”

Vroeger vertelden de kinderen namelijk ofwel aan papa ofwel aan mama wat er in hun leven gebeurde, maar nu doen ze dit bij beide ouders. “Dat maakt dat onze band hechter is. Pas op, ik maak geen reclame voor een scheiding, maar het is wel zo. Elena en Luís zijn ook socialer geworden sinds de breuk. Voor mij als vader is er ook veel veranderd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.