De tijd stopt voor niemand, zelfs niet voor Garry Hagger, zo valt af te leiden uit een interview in Primo.

Het is ondertussen al een goeie dertig jaar geleden dat de zanger doorbrak door zijn tweede plaats in VTM’s Soundmixshow. Vanaf toen is de bal aan het rollen gegaan en al snel bracht hij het nummer “Het Allermooiste”, een vertaling van “This is the Moment” van René Froger, uit.

Zijn jonge dochtertje Jessy van welleer is ondertussen uitgegroeid tot trotse moeder van Vince en Mauro.

“Als tiener wilde ik nooit accepteren dat het waar is wanneer mensen zeggen ‘Wacht maar tot je ouder bent, dan gaat de tijd sneller’”, gaat Garry van start. “Nu ik op tram zes zit, kan ik niet anders dan toegeven dat dit klopt. Jammer genoeg.”

Gelukkig klopt er ook nog een ander cliché, namelijk dat elke levensfase zijn charme heeft. “Ik geniet enorm van de qualitytime met mijn kleinkinderen en mijn hart maakt altijd weer een vreugdesprongetje als ik zie wat ’n geweldige mama mijn dochter is. Benjamin en Jessy, die samen een fietsen- winkel uitbaten, vormen ook al jaren een sterke tandem. Als vader kan ik niet trotser zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.