Ron Cornet leerde zijn vrouw Anne-Mieke Ruyten al kennen als student maar de vonk sloeg pas meer dan twintig jaar later over. In Primo vertelt de acteur dat ze elkaar tegenkwamen in het theater en toen verliefd werden.

“We besloten onze levens compleet om te gooien en voor elkaar te kiezen”, gaat hij nostalgisch van start. “Dat was fantastisch, we zijn heel gelukkig en hebben het goed samen. Het klikt perfect tussen ons. Hoe dat komt, kan ik niet uitleggen. Omdat we beiden in hetzelfde vak zitten? Bwah, ik ken ook goeie koppels waarbij één van de twee geen acteur is. De basis van alles is liefde en een sterk wederzijds vertrouwen.”

Volgens Ron zijn zowel Anne-Mieke als hijzelf nuchtere mensen die de voeten op de grond houden. “We zijn niet uit op bekendheid, daar zijn we niet mee bezig. We houden van ons werk. En we worden stilaan een dagje ouder. Ik ben al met pensioen, zij moet nog even. Het zorgt ervoor dat we stilaan op onszelf beginnen terug te plooien. Er zit minder druk op ons bestaan, we houden het liever rustig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.