Joke van de Velde heeft duidelijk genoeg van het slechte weer, zo kunnen we afleiden uit haar post op sociale media. Op de foto zien we een stralende Joke in een wit badpak poseren aan een tropisch zwembad. Als onderschrift schrijft de ex-Miss België “Ik wil weer zeuren dat het te warm is”.

Een sentiment dat duidelijk gedeeld wordt door heel wat mensen want de foto werd massaal leuk gevonden. “Ik ken het gevoel! Het mag eens beteren hè”, schrijft een fan.

Anderen merkten echter al meteen een temperatuursverhoging op na het zien van de foto van Joke. “Hier krijg je het al wat warmer van”, plaatst een misschien iets te enthousiaste volger.

Iemand anders vraagt zich op zijn beurt dan weer af waarom de presentatrice dan niet gewoon de verwarming een graadje hoger zet.

Laten we hopen voor Joke dat er binnenkort ofwel beterschap in het verschiet ligt, of dat de voormalige Miss nog een vakantie gepland heeft naar betere oorden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.