Het zijn drukke tijden voor Kim Van Oncen, dat kunnen we afleiden uit een interview dat de bekende Vlaming gaf in Story. Naast haar mediacarrière, runt Kim ook nog vier supermarkten én is ze een bezorgde moeder voor Jack en Stella.

“Ik heb Jack en Stella nog nooit horen klagen dat ik te weinig thuis ben”, gaat Kim van start. “Ik werk veel van thuis, op de momenten dat het mij uitkomt, waardoor ik de kinderen vaak naar school of hobby’s kan brengen en weer ophalen. Ik werk graag en ben ambitieus, maar de noden van Stella en Jack blijven mijn absolute prioriteit. Als het thuis niet goed zit, functioneer ik ook niet goed. Pas als mijn gezin gelukkig is, kan ik alles met veel plezier en gemak doen. Verjaardagen, schoolfeesten of andere belangrijke momenten van de kinderen zal ik ook nooit missen.”

Al geeft Kim wel meteen aan dat wij als mensen onszelf wat minder druk zouden moeten opleggen. “We leven in een maatschappij waarin alles perfect moet zijn. Naast een bloeiende carrière moet je ook je huis op orde hebben, er fris en fruitig uitzien én een aanwezige moeder zijn die elke dag een cake bakt en groenten op tafel tovert in de vorm van toffe figuren. Dat is niet realistisch.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.