Tal van bekende Familie-gezichten mochten onlangs hun opwachting maken in de populaire serie. Ook Michael Vroemans, die de rol van Maarten Van den Bossche vertolkt, was van de partij. Iets waar hij erg van genoten heeft zo kunnen we afleiden uit een interview in Dag Allemaal.

Wanneer het weekblad vraagt wat de acteur de dag van vandaag als job doet, komen we te weten dat Michael niet langer voltijds acteur is. “Ik heb een huis en een kind, en m’n theateropdrachten brachten te weinig op om ervan te leven”, gaat hij van start. “Maar ik heb altijd een halve voet in het onderwijs gehad en dat heb ik uitgebouwd. Ik heb lesgegeven op academies, ben beleidsondersteuner geweest, en nu werk ik in het onderwijs voor kwetsbare doelgroepen zoals kortgeschoolde volwassenen.”

De acteur heeft ook een theater-vzw, Cirque Totale, waar hij lessen, workshops en kindervoorstellingen maakt. “Dat is aan het groeien. Maar door even terug te keren in ‘Familie’ voel ik dat ik de set toch mis. Dus wil ik terugkomen of ander tv-werk doen? Als ik dat kan combineren met theater en onderwijs, graag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.