De eerste editie van De Muziekshow werd onlangs in de Postelse Kaasboerin opgenomen. Het initiatief van Dennie Damaro is er gekomen vanwege de aanhoudende kritiek dat steeds dezelfde artiesten op televisie verschijnen.

Ook van de partij was Sergio, zo lezen we in Dag Allemaal. “Ik weet dat veel collega’s hiervoor hun neus ophalen, maar ik niet”, gaat de zanger van start. “Ik ben een revolutionair, ik ben er graag vanaf het begin bij. Garantie op succes is er niet, maar als je niet probeert door de muren te breken, zal het ook niet lukken. Wie alleen maar volgt, is een vod.”

Al steekt de zanger niet onder stoelen of banken dat hij ook graag een uitnodiging van Tien Om Te Zien of Zomerhit zou willen ontvangen. “Als je veel tijd steekt in je muziek, hoop je dat daar ook iets mee gebeurt. Maar ik heb ondertussen voor mezelf beslist dat ik gewoon doe wat ik graag doe. Draaien ze het op de radio en komt het op televisie, prima. Zo niet, ook prima.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.