Binnenkort duikt Klaasje Meijer de Vlaamse en Nederlandse theaterzalen in met haar tour Klaasje Klassiek. Het voormalige K3-lid wil met haar dwarsfluit een ruim publiek aanspreken en klassieke muziek toegankelijker maken.

Wanneer de reporter van Dag Allemaal vraagt of Klaasje hiermee haar K3-imago van zich af wil schudden, geeft ze aan dat dit niet bepaald het geval is. “Ik zie het eerder als een logische volgende stap en als een onderdeel van mijn persoonlijkheid. Voor de meesten zal dit project ook niet als een complete verrassing komen.”

Na haar vertrek bij de populaire groep gaf Klaasje namelijk al aan dat het tijd was voor nieuwe dingen. Heel lang heeft het ernaar uitgezien dat Klaasje iets ging ondernemen in de acteerwereld. “Ik heb al verschillende acteeropleidingen gevolgd. Ik zat een maand in Hollywood en studeerde aan de filmschool van Amsterdam. Maar wat acteren betreft, doe ik het rustig aan. Nu focus ik op mijn dwarsfluit, daarna zien we wel weer. In deze sector hangt het er natuurlijk ook van af wat er zich aanbiedt”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.