Charlotte Sieben, of voor kijkend Vlaanderen Louise uit Familie, heeft het enorm naar haar zin op de set van de populaire soap, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Primo.

De actrice vormde in het verhaal enige tijd een koppel met Raven, gespeeld door Aaron Blommaert. Wanneer de reporter aangeeft dat veel kijkers hopen dat het tweetal opnieuw samenkomt, geeft Charlotte aan dat de reden niet ver te zoeken is.

“Zowel voor Raven als voor de nieuwe Louise was dit hun eerste relatie. Ik denk dat de kijker ons daarom blijft associëren met elkaar. Bovendien vind ik dat Louise en Raven een erg mooie opbouw hadden voor ze een koppel werden. De liefde was er niet boem bats, maar ontwikkelde zich geleidelijk. Ik denk dat dit de magie tussen Louise en Raven verklaart.”

Ook in het echte leven kan het tweetal het klaarblijkelijk erg goed met elkaar vinden. “Toen ik pas bij ‘Familie’ begon, waren Maarten Cop en Amine Boujouh er bijvoorbeeld nog niet. Qua jongeren hadden wij alleen elkaar én moesten we veel samen spelen. Automatisch trek je dan naar elkaar toe. Aaron is trouwens ook hilarisch. Het is gewoon onmogelijk om niét goed overeen te komen met hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.