Charlotte Sieben vertolkt ondertussen al enkele seizoen de rol van Louise in Familie met glans. Wanneer de reporter van Primo vraagt aan de actrice of ze het leuk vindt om bekend te zijn, geeft ze aan daar niet echt mee bezig te zijn.

“Voor mijn vrienden en familie ben ik gewoon Charlotte, niet Louise, dus word ik er niet echt mee geconfronteerd”, gaat ze nuchter van start. “Ik doe weinig of geen rodeloper- feestjes. Bovendien denk ik dat Leuven de ideale stad is voor meisjes van mijn leeftijd om ongemerkt op te gaan in de massa.”

Wat de actrice wel opvalt is dat de vaders steeds een selfie vragen voor hun vrouw of dochter. “Ik heb nog geen enkele man meegemaakt die een foto voor zichzelf vroeg. Die mannen beweren zogezegd niet naar ‘Familie’ te kijken, maar hebben mij dan toch maar mooi herkend.”

Negatieve reacties krijgt Charlotte gelukkig erg weinig. “Wat regelmatig terugkomt, en waar ik de kijkers wel in kan vinden, is dat Louise vaak boos en verdrietig lijkt. En mijn personage is voor haar leeftijd ook een gigantische seut. Van mijn part mag ze gerust wat extra peper en zout aan haar leven toevoegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.