Het gaat snel in de relatie van Regi Penxten en Kristel Hubeny. Twee jaar na het stukgelopen huwelijk met Elke Vanelderen, kondigde Regi zijn verloving aan met Kristel, een halfjaar later stapte het tweetal in het huwelijksbootje en weer vier maanden later kondigen Regi en Kristel aan dat er een baby op komst is. “Goed zaad”, zo plaatste de dj op sociale media.

“We weten nog niet wat het wordt, maar Regi is in volle overtuiging dat het een jongen zal zijn”, gaat Kristel van start in Dag Allemaal. “Al heeft hij meer ervaring met dochters, en hij denkt ook dat meisjes rustiger zijn. Voor mij maakt het niet uit, zolang de zwangerschap maar goed blijft gaan.”

Ondanks hun geluk, zijn er toch een aantal bange weken aan voorafgegaan zo blijkt. “Ik kreeg constant de vraag: ‘En, zwanger?’ Lastig, want het kon ook níet lukken, hé. En toen ik toch zwanger was, wilde ik het niet meteen bekendmaken omdat er nog zoveel fout kon lopen. En als je dan de hele tijd vragen krijgt… Ik zou breken vanbinnen. Ik ben dus de eerste weken onzeker en angstig geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.