Wanneer Primo polst bij Bart Peeters over zijn mooiste zomers, geeft de presentator in eerste instantie de zomer van 1981 aan, waar hij samen met zijn vrouw Anneke met de wagen rondtoerde en zo naar het voormalige Joegoslavië reed.

Al bedenkt Bart zich meteen dat de mooiste zomer ongetwijfeld nog moet komen. “Dat is eigenlijk mijn manier van denken”, legt hij uit. “Het beste moet altijd nog komen. Daar ben ik steevast van overtuigd.”

Zo kijkt de zanger bijvoorbeeld enorm uit naar deze zomer. “Die wordt een mix van alles waar ik van hou. Onze kinderen zijn – op onze jongste zoon Pablo na – het huis uit. Maar toch zijn we deze zomer allemaal samen in Spanje. Anneke en ik verblijven er in een huisje, maar iedereen komt af. Winnie, Nona en Pablo. Dat is voor een ouder ongelooflijk tof.”

Ook krijgt de zanger bezoek van andere familieleden én komen er veel vrienden langs. “Wordt het een rustige vakantie? Neen, zeker niet. Het zal héél levendig zijn. Maar dat is toch het plezantste dat er is? Het is veel leuker om elkaar dáár te ontmoeten dan in eigen land. Hier is er altijd wel iets dat moet gebeuren, daar niet. Ik vind dat geweldig. Dus ja, ik kijk er enorm naar uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.