Chris Van Tongelen houdt zich graag met verschillende dingen bezig, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Primo. Sinds kort heeft de zanger samen met zijn broer en buurman zelfs een wijngaard, al geeft hij wel meteen toe dat zijn broer en buurman het meeste werk verzetten.

“Ik zal het gras tussen de ranken wel eens afrijden, maar verder ken ik er niks van”, gaat Chris van start. “Al volg ik het wel van dichtbij op. Als ik iets doe, moet het goed zijn. De dingen moeten er ook mooi uitzien: een iets andere fles qua vorm, een wat specialer etiket… Alles valt of staat met het product uiteraard. We gaan ons vooral toespitsen op een lichte rosé.” In september zal het drietal voor het eerst kunnen oogsten. “De wijnranken zullen er dan vier jaar staan. Sommigen oogsten al na een jaar, maar dat kan volgens mij niet te drinken zijn. Het is spannend. We gaan wel zien wat er aanhangt. Volgend jaar gaan we deze oogst bottelen. Pas dan gaan we kunnen vaststellen of onze oogst gelukt is of niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.