In een relatie is het altijd belangrijk dat je de zegen krijgt van je eigen familie. Ook wanneer die relatie niet op de ideale manier begint, zoals die van Filip D’haeze en Aurélie Van Wettere.

Filip zat nog in een relatie toen hij verliefd werd op Aurélie. Maar volgens omstaanders waren de vonken en aantrekkingskracht al veel langer merkbaar. Ook de familie van Aurélie was enthousiast. Dat hij veel ouder is en ook nog eens haar baas, daar zagen ze geen problemen in.

“Mijn ouders stonden er onmiddellijk achter. Ze zien Filip oprecht heel graag. Over het leeftijdsverschil is nooit één woord gezegd. Met jongens van mijn leeftijd kon ik nooit mijn pap koken”, lacht Van Wettere in Dag Allemaal.

Een volgende logische stap zou nu natuurlijk een huwelijk zijn en misschien ook een kindje van hen twee. Filip heeft al twee dochters uit een vorige relatie, maar een kindje met Aurélie, het zou zomaar eens kunnen.

“Maar de focus ligt nu op mijn carrière. Sinds dit voorjaar ben ik naast danseres bij Swoop ook zangeres. Al besef ik goed dat we geen vijf jaar meer moeten wachten om een kind te krijgen”, zegt Aurélie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.