In Dag Allemaal lezen we dat Trisha geen fijne periode achter de rug heeft.

Zo werd haar dochter Axelle het afgelopen schooljaar vernederd door haar leerkracht. Axelle zou namelijk aan ADD lijden en specifieke begeleiding nodig hebben. Helaas werd hier geen gehoor aan gegeven en werd de dochter van Trisha regelmatig gestraft omdat ze iets vergeten was.

Wanneer de juf in kwestie echter een foto van Ignace Crombé de lucht ingooide, sloegen de stoppen door bij de zangeres. Aangezien de school niet in actie kwam, besloot Trisha het heft in eigen handen te nemen en een gepeperde post op Facebook te plaatsen.

Helaas houdt daar het slechte nieuws nog niet op voor de ex van Ignace Crombé. “Sinds kort ben ik aan de slag in een woonzorgcentrum”, gaat ze van start. “Ik mag de bewoners verzorgen. In september start ik met mijn opleiding basisverpleegkundige. Ik doe dit heel graag, maar ’t is enorm vermoeiend. Door te struikelen heb ik nu ook een spierscheur opgelopen. Volgens een waarzegster is dat een teken dat ik niet in de wieg ben gelegd om in de zorg te werken. Dat brengt me van slag, omdat alles wat ze heeft voorspeld, is uitgekomen…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.