Jacky Lafon en haar dochter Nathalie hebben een erg sterke band, zo kunnen we afleiden uit een uniek dubbelinterview in Primo.

Wanneer de reporter vraagt hoe het tweetal hun band door de jaren heen is geëvolueerd, geeft Jacky aan dat haar dochter vroeger een erg verlegen meisje was. “Als we samen gingen shoppen, werd ik om de haverklap aangesproken en dacht ik soms: ‘Laat mij nu toch eens met rust!’ Vooral om Nathalie te beschermen.”, gaat Jacky van start.

Gelukkig heeft Jacky haar dochter helemaal zien openbloeien sinds ze haar vriend Jelle heeft leren kennen. “Ze is van een verlegen vogeltje geëvolueerd naar een zelfzekere vrouw. Daar ben ik mijn schoonzoon erg dankbaar voor. In het begin was het wel aanpassen, hoor. Jelle kon soms kortaf zijn. Tegen mij mocht dat wel, maar niet tegen mijn dochter. Maar achteraf bekeken heeft dat Nathalie goed gedaan, want de wereld ís hard. Het is héél mooi om hen samen te zien knuffelen. Want Jelle is ook heel lief voor haar. En als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.