Jacky Lafon heeft in haar leven nog niet veel geluk gehad in de liefde, zo merkt de reporter van Primo op. Toch hoopt Nathalie, de dochter van de actrice, dat haar moeder alsnog de liefde mag vinden.

“Als mama een relatie zou hebben, zou ik me soms minder zorgen maken”, gaat Nathalie van start. “Met twee geniet je dubbel, maar kan je ook je verdriet delen. Papa heeft Mieke. Jelle en ik zijn met twee… Het zou soms makkelijker zijn als ook mama iemand had op wie ze kan terugvallen.”

Toch begrijpt Nathalie dat haar moeder zichzelf wil beschermen na teleurstellingen in de liefde. “Daarom moet ze haar tijd nemen en niet overhaast een relatie beginnen met de eerste de beste.”

De man op het witte paard mag voor Jacky ook een facteur met een velo zijn, zo geeft de actrice grappend aan. “Eerlijk gezegd voel ik me gelukkig alleen. Naarmate ik ouder word, besef ik dat ik mijn energie beter moet verdelen en soms heb ik die gewoon voor mezelf nodig. En ’t is waar: ik wil niet langer gekwetst, belogen en bedrogen worden. Maar een liefdevolle latrelatie zie ik wel zitten. Dus zeg nooit nooit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.