De relatie tussen Frank Valentino en Nancy is voorbij. De vele leugens over de financiën hebben hun relatie de das om gedaan.

“Hij kan het goed uitleggen, maar de waarheid vertelt hij niet. Al moet ik toegeven dat Frank me als een prinses behandelde. Hij zette mij op een piëdestal. Als ik ging werken, stond ’s morgens m’n ontbijt klaar, en ’s avonds het eten. Als ik in de zetel zat en merkte dat m’n gsm plat was, zei hij: ‘Blijf zitten, schatje. Ik loop wel naar boven, ik ga je oplader halen”, zucht Nancy in Dag Allemaal

Frank was in het gezicht van Nancy altijd heel lief en toonde zich als een voorbeeldige man. Maar achter haar rug deed hij heel andere dingen.

“Dat voelde als een mes in m’n rug. Wie doet dat nu, de post van z’n partner achterhouden, haar rekening plunderen? Dat gaat er bij mij niet in, sorry.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.