De zomer is begonnen, voor de jeugd betekent dit twee maanden zalig genieten van een welverdiende vakantie maar ook de acteurs van de populaire VTM-reeks Familie kijken ontzettend hard uit naar deze maanden zo blijkt. Tijdens de zomerbreak van de serie hebben de acteurs namelijk eindelijk de tijd om zelf ook even te genieten van hun vakantie.

Yanni Bourguignon, die de rol van Cédric in de serie speelt, gaat met zijn verloofde Kelly en hun twee kinderen Lyo en Joey twee weken naar Calonge, een gemeente in de Spaanse regio Calatonië. 

“Mijn ouders hebben daar een huis, da’s dus makkelijk”, legt de acteur uit in Story.  “Alleen is zo’n vakantie met twee kleine kinderen een hele volksverhuizing. Daarom gaan we ook met de wagen in plaats van het vliegtuig. Zodra we zijn aangekomen, zal het vooral platte rust zijn. En veel tijd spenderen met het gezin. De laatste periode was het ontzettend druk, die tijd wil ik nu inhalen. Er is ook een zwembad bij het huis, daar zal je ons dus veel vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.