Sam Gooris heeft een hekel aan schijnheilige mensen, zo lezen we in Story.

“Ik vind dat enorm storend”, gaat de zanger van start. “Maar ik ga me daar ook niet te druk in maken, want ze verdienen dat niet. Ik blok ze meteen af.”

Gelukkig voor Sam komt hij naar eigen zeggen niet zo vaak in contact met schijnheilige mensen. Althans, toch niet binnen zijn vaste kennissenkring.

Het is dus duidelijk dat de zanger hoopt dat zijn kinderen nooit deze karaktereigenschap zullen krijgen. Wel hoopt hij dat Kenji en Shania altijd eerlijk zullen zijn. “Kelly en ik hechten daar veel belang aan in de opvoeding. Ons motto is: eerlijk duurt het langst. Ik kan niet tegen mensen die liegen. Ook al doet het soms pijn om de waarheid te vertellen, je moet het zeggen zoals het is.”

Wanneer de zanger zichzelf de vraag stelt of Shania en Kenji eerlijk zijn, geeft hij aan dat dit naar zijn gevoel zeker het geval is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.