Frank Valentino is zijn ex-partner definitief kwijt. Hij loog over zijn financiële problemen en probeerde het in zijn eentje op te lossen. Volgens Nancy was dat door geld van haar te ontvreemden.

“Ik spaarde haar altijd. Het had geen nut om haar te zeggen: ‘Schatje, we geraken er niet.’ De kans was groot dat ze dan zou flippen, dat ze ook met kopzorgen zou zitten. Ik heb haar die willen besparen. Mea culpa”, zegt Frank in Dag Allemaal.

Dat Nancy niet op de hoogte was van de problemen, verbaast Frank enigszins. Voor hem was het voor de hand liggen dat het gezin geld tekort kwam.

“Ik heb Nancy op een avond de rekeningen getoond. We hadden zo’n 4.000 euro vaste kosten per maand. Nancy was toen de enige kostwinner. Als je 4.000 euro kosten hebt en ’n inkomen van 1.500 euro, kom je 2.500 euro tekort, hé”

Volgens Frank hadden ze sinds 2022 een gemeenschappelijke rekening en kon Nancy dus alle transacties volgen. “Maar ze heeft zich nooit iets aangetrokken van de betalingen, ze heeft me nooit gevraagd of er post was. De eerste keer dat ze loonbeslag kreeg, was voor een boete op haar naam. En ik heb die dan betaald.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.