Henny Huisman en zijn vrouw Lia kennen elkaar al ruim een halve eeuw. Toch heeft het tv-gezicht voor haar ook nog enkele grote liefdes gehad, zo verklapt hij in Primo.

“Ik was zelfs al verloofd geweest voordat ik haar ontmoette”, geeft Henny toe. “Met Annemieke. Ik was toen een jaar of negentien. Ik kende haar uit de platenzaak en het was dik aan. Ik vroeg haar ten huwelijk en we waren al naar een huisje aan het kijken.”

Helaas werd Henny verliefd op een ander meisje waardoor hij de relatie met Annemieke verbrak. “Dat andere meisje was toch niet zo leuk als ik dacht. Dus besloot ik na drie dagen weer terug te gaan naar Annemieke. Eenmaal bij haar huis kwam ze echter met een bijl naar buiten. Gelukkig niet om mij te lijf te gaan, maar als ik niet weg zou gaan, zou ze mijn mooie rode auto in elkaar beuken. Daarna heb ik nog van alles geprobeerd. Ik heb mijn oma met haar laten bellen, ik ben naar helderzienden geweest om erachter te komen of wij een toekomst hadden. Het is nooit meer goed gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.