In 2020 gingen Viktor Verhulst en Kobe Ilsen aan de slag als dj-duo. Hoewel het tweetal oorspronkelijk lacherig onthaald werd en geruchten de ronde deden dat deze carrière het niet lang zou overleven, bleef het tweetal ijverig werken.

Wanneer Kobe Ilsen onlangs afscheid nam van de formatie, leek het einde van de dj-carrière van Viktor een feit te zijn, maar niets is minder waar. Onlangs nog kreeg de reality-ster 10.000 bezoekers solo aan het dansen op Boulevard Outdoor. Ondertussen is Viktor ook uitgegroeid tot de op één na duurste dj van het land.

In Dag Allemaal verklapt de dj dat hij het graag over een andere boeg wil gooien en vanaf nu niet meer als Viktor Verhulst wil gaan draaien maar enkel als Viktor. Daarmee laat de ster natuurlijk een klinkende naam vallen. “Maar die schiep ook verwachtingen”, geeft hij als weerwoord.

Ongetwijfeld wil Viktor aan de wereld laten zien dat hij zijn plek verdient bij de top-dj’s van ons land en wil hij niet langer op het succes van zijn vader teren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.