Wanneer de reporter van Primo aangeeft dat Lieven Debrauwer bij het brede publiek vooral bekend is als regisseur van Pauline en Paulette en Confituur, is de vervolgvraag natuurlijk al snel gesteld: Komt er geen nieuwe film?

“Voorlopig niet”, gaat Lieven van start. “Ik heb een aantal scenario’s klaarliggen, maar het is moeilijk om een producent te vinden of om subsidie te krijgen. Wat leuk is… misschien komt er een Engelstalige remake van ‘Pauline en Paulette’. Er is interesse uit het buitenland. Ze hebben me gevraagd of ik zou willen regisseren. En uiteraard heb ik ja gezegd”

Wanneer de reporter verder polst of die buitenlandse interesse uit Engeland of Hollywood komt, ontwijkt de regisseur de vraag. “Het zit allemaal nog maar in de informatieve fase. Dus kan ik er nog niet veel meer over zeggen.”

Wat Lieven wel kwijt kan is dat hij binnenkort een gastrol mag spelen in de serie Chantal. “Mijn eerste tv-rol. Dat is een nieuwe uitdaging. Daar droomde ik al lang van. Regisseren deed ik graag, en wil ik nog doen, maar ik sta altijd open voor nieuwe dingen. Ik laat het leven op mij afkomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.