In Dag allemaal lezen we dat Cathérine Kools als meer dan vier jaar alcoholvrij door het leven gaat. Deze nieuwe levensstijl heeft duidelijk een positief effect op de actrice aangezien er naar eigen zeggen een heel nieuwe wereld is opengegaan.

Nadelen ondervindt Cathérine niet als ze op café gaat. “Sowieso ben ik een allesdrinker”, gaat ze van start. “Ik probeer graag nieuwe drankjes, het aanbod is de laatste jaren enorm gegroeid. Al denk ik dat kombucha wel mijn nummer één is. Dat is een gefermenteerd drankje, heel lekker als aperitief.”

Volgens de actrice is kan je ook creatief omgaan met drankjes. “Spuitwater simpelweg oppimpen met een schijfje citrus of wat munt vind ik altijd verfrissend. Thuis heb ik ook altijd wel lekkere biologische limonades, alcoholvrije biertjes en wijnen staan.”

Cathérine heeft zelfs een boek geschreven over dit onderwerp. In “Absolute Aanrader Alcoholvrij” deelt de actrice haar ervaringen én deelt ze de beste recepten. “Mijn boek staat vol met mocktails en drankjes die je makkelijk zelf kan maken. Bijna dagelijks is er een moment dat ik mezelf ermee verwen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.