De hel op aarde ziet er voor iedereen anders uit, Humo wou te weten komen hoe dit eruit ziet voor popicoon Camille. Uit het gevoelige interview blijkt dat zelfs de grootste sterren niet gespaard blijven van hun portie verdriet.

“De ergste dag die ik heb meegemaakt was toen mijn oma is gestorven”, gaat Camille van start. “Ik ben een familiemens, dus ik trek mij dat heel hard aan. Het was midden in de nacht toen ik het nieuws kreeg, en de volgende dag moest ik happy-happy-happy op de set staan om twee videoclips te shooten, die van ‘In de regen’ en ‘Kleur’. Pittig, maar ik denk niet dat iemand het doorhad.”

Wanneer de reporter vraagt of haar oma haar grootste fan was, blijkt dat de vrouw helaas alles heeft moeten missen. “Toen ik een paar jaar geleden met ‘#LikeMe’ begon, had ze pas alzheimer gekregen. Maar soms liet ik haar weleens iets zien, op tv of zo, en dan danste ze altijd mee. Dat stelt me op één of andere manier gerust.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.