Hugo Sigal ontmoette de liefde van zijn leven op 23-jarige leeftijd toen hij last minute opgetrommeld werd als presentator in een tv-programma. In Story lezen we dat voor Hugo destijds het voortouw nam.

“Nicole werd thuis streng opgevoed, kreeg weinig vrijheid en had nog nooit een vriendje gehad”, gaat de zanger van start. “Toen ik haar zei dat ik haar graag zag en met haar verder wilde, bleek Nicole me gelukkig wel te zien zitten. Ze is gevallen voor mijn lach. En mijn vitaliteit. Ik was heel energiek en danste graag. Ook mijn schoonouders hebben me snel aanvaard. Dat Nicole op een dag mijn vrouw zou worden, was zelfs zo evident dat ik nooit een aanzoek heb gedaan. Op een dag heb ik gewoon gevraagd: wanneer gaan we trouwen?”

Het koppel heeft zelfs met hun eerste keer gewacht tot hun huwelijksnacht. “Voordien hadden we natuurlijk wel al wat gefoefeld, maar uit respect voor Nicole wilde ik die magie wel bewaren. Mijn vrouw had zelfs speciaal nachtkledij laten maken. Die nacht klopte alles. Het voelde alsof we elkaar al tien jaar kenden. Woensdag zijn we getrouwd, zaterdag zijn we pas opnieuw buiten gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.