Met Jan Leyers in zijn team lijkt Bart Kaëll een droomsamenwerking te pakken te hebben. In 2023 schreef het tweetal het nummer Wat is jouw geheim, waarmee Bart net naast de Zomerhit-trofee greep en ook dit jaar heeft het tweetal met Shalala een echte zomerhit geschreven.

In Primo lezen we dat de collega’s elkaar pas écht hebben leren kennen tijdens hun deelname aan Liefde voor Muziek. “Tijdens Liefde voor Muziek zit je zo dicht op elkanders lip, dan leer je elkaar gewoon veel beter kennen”, gaat Bart van start.

“Liefde voor Muziek voelde als een erg plezant zomerkamp”, gaat Jan verder. “Ik kende collega’s als Milow, Laura Tesoro en Bart natuurlijk wel, maar tegelijk ook niet, want je komt elkaar enkel vluchtig tegen achter het podium of in de gang van een tv-show. In het Spaanse Sevilla heb ik Bart veel beter leren kennen. Samen iets meemaken schept toch wel een band voor het leven.”

Van onderlinge concurrentie is er bij het tweetal dan ook geen sprake. “Mijn grootmoeder zei altijd: ‘Als je begint te vergelijken, eindig je altijd ongelukkig”, besluit Jan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.