In Primo lezen we dat Christoff een wel erg verrassende samenwerking is aangegaan met de vijftienjarige Lucca van Damme, de zoon van sterrenchef Roger van Damme. Het resultaat? De zomersingle ‘Terug bij mij’.

“Ik ben blij dat Lucca het zag zitten om een remix te maken van mijn zomersingle ‘Terug bij mij’”, gaat de zanger enthousiast van start. “Deze versie is een perfecte aanvulling en meerwaarde op de albumtrack.”

Wanneer de reporter aangeeft dat het geen voor de hand liggende combinatie is, geeft Lucca aan dat dat net het leuke is aan de samenwerking. “Wanneer twee artiesten van wie niemand het verwacht samenwerken, komt er altijd wel iets leuks uit.”

Christoff knikt bevestigend. “We wilden eens iets geks doen. Ik heb Lucca enkele jaren geleden leren kennen omdat zijn vader, Roger van Damme, als een terecht trotse papa, altijd de mixes van zijn zoon doorstuurde. Toen ik een keer bij Roger en zijn vrouw Cindy ging eten, kwam Lucca toevallig ook langs. Roger stelde zijn zoon voor en zei: ‘Hij wil graag dj en producer worden.’ Ik stelde voor om de krachten te bundelen, en zo is de Lucca VD-remix van ‘Terug bij mij’ ontstaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.