Koen Crucke had het erg moeilijk toen hij te horen kreeg dat hij niet langer deel zou uitmaken van de cast van Samson & Marie. De officiële reden van Studio 100 was dat ze voor verjonging wouden gaan.

“Jammer. Ons werd meegedeeld dat we alle drie zouden verdwijnen. Op die manier kon ik het best plaatsen dat ze voor verjonging kozen. Als je dan achteraf ziet dat er toch één iemand mag terugkomen…”, gaat Koen van start in Dag Allemaal. “Ik voel me voorbijgestoken. Trouwens, eerlijk gezegd vind ik de nieuwe figuren ook niet zo verjongend. Bakkerin Florentine lijkt een kopie van Alberto, en brandweerman Bill van Octaaf De Bolle en van Van Leemhuyzen.”

Onlangs plaatste de acteur een video op Instagram waarin Meneer Spaghetti en Meneer de Burgemeester samen aan het feesten zijn in de disco. “De tijd dat we nog goeie vrienden waren”, schreef Koen onder de post. “Helaas is het contact met de anderen verwaterd. We zien elkaar niet meer, terwijl we elkaar in de tijd van ‘Samson & Gert’ praktisch alle dagen zagen”, klinkt het teleurgesteld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.