Sam Gooris vertelt in Primo dat hij na de geboorte van Shania in dispuut is geraakt met Ben Crabbé.

“Toen Shania werd geboren, op 10 mei 2000, hoorde ik Ben Crabbé op de radio het volgende zeggen: ‘Shania? Wat is dat nu voor ’n naam? Ze hadden ze beter Svenneke genoemd!’”, gaat Sam van start. “Ik zat op dat moment in mijn auto, op weg naar het gemeentehuis van Brasschaat om ons dochter aan te geven. Zo fier als een gieter was ik. Maar na de woorden van Crabbé, was ik razend. Echt, ik zou mijn stuur uit mijn wagen getrokken hebben. Shania was nog geen twaalf uren oud en ze zaten al op dat kind haar kap.”

De zanger geeft aan toen een dreigement naar Ben te hebben uitgesproken, iets waar hij tot op de dag van vandaag spijt van heeft. “Dat was niet netjes van mij, ik weet het, maar we hebben het achteraf uitgepraat. Nu komen we goed overeen. Met Herman Brusselmans heb ik eens hetzelfde meegemaakt. Die gastjes konden niet voor zichzelf opkomen. We doen alles in het belang van de kinderen. Als iemand aan mijn kinderen raakt, vecht ik als een leeuw!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.