Wanneer de reporter van Primo aanhaalt dat Sean Dhont de laatste tijd een beetje uit het beeld is verdwenen, geeft de presentator aan dat er tegenwoordig veel nieuwe dingen op hem afkomen.

“We zijn in juni verhuisd naar een nieuwe thuis en kijken uit naar de geboorte van onze prinses”, gaat hij van start. “Alles volgt elkaar op en het zijn allemaal unieke gebeurtenissen. Voor het eerst vader worden is iets waar ik lang naar uitgekeken heb. Nu staat het stilaan voor de deur. Ik zit op een roze wolk.”

De presentator is ook nog steeds aan de slag op de radiozender Q-Allstars. “Daar neem ik elke werkdag het namiddagblok voor mijn rekening. Ik ben de netstem van Joe FM en spreek of zing hun jingles in. Radio maken vind ik nog altijd heel plezant. Ik had het nooit gedacht toen het negen jaar geleden begon bij Q. Dat leek me toen een leuke zijstap naast de dingen die ik toen deed in de muziek en op tv. De rechtstreekse interactie die je hebt met de luisteraar is toch wel uniek. Je hebt impact op het leven van mensen. Tijdens corona voelde je dat de mensen nood hadden aan liveradio. Het hielp hen om hun gedachten te verzetten. Als ik thuis ben, staat de radio altijd aan. Ik kan moeilijk tegen stilte.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.