In een recente fotoshoot voor de zomercollectie van JDY trok Dorien Reynaert naar Namibië, een land dat haar nauw aan het hart ligt.

“Meer dan tien jaar geleden deed ik er vrijwilligerswerk bij een natuurreservaat”, gaat ze van start in Flair. “Toen ik drie jaar geleden voor het eerst een campagne deed met JDY, zei ik toen al om te lachen: “Kom, laten we in Namibië shooten.” We trokken uiteindelijk naar Zoutelande in Nederland, waar het net zo leuk was.”

Gelukkig voor Dorien draaide die eerste campagne zo goed uit dat er een vervolg kwam. “En daarvoor trokken we dus wel naar Namibië. Dat was een grote verrassing. Hoewel we er maar vier dagen zijn geweest, heeft die reis veel bij me losgemaakt. Het was het eerste bezoek sinds mijn vrijwilligerswerk van tien jaar geleden, en het doel van de reis was dan ook nog eens heel bijzonder. Het was niet zomaar een plezierreisje, het was voor een fotoshoot met een merk waar ik honderd procent achter sta.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.