Waar Bart Kaëll zijn muzieksmaak vandaan heeft, dat weet hij niet zo goed. Het is in ieder geval niet van zijn mama die grote fan was van Tom Jones. Dat was helemaal niks voor Bart.

“Toen we thuis onze eerste platenspeler kochten, kregen we een elpee van Tom Jones cadeau. Dat was niet echt iets voor mij. Ik had het voor Vlaamse liedjes, zoals die van Louis Neefs en Ann Christy. En toen ik dertien of veertien was, ben ik dj geweest. Door op thé dansants en trouwfeesten te spelen, ontwikkelde ik een brede muzikale smaak die mij in mijn carrière van pas gekomen is”, zegt Bart in Primo.

Moeder en zoon zijn dol op elkaar en kunnen elkaar niet meer missen. Mama Kaëll vindt haar zoon ontzettend lief en behulpzaam, ook al kan hij eens uit zijn kramen schieten. Dat komt vaak door de stress of vermoeidheid.

“Ons ma is heel zorgzaam. Niet overbezorgd, maar ze heeft graag dat het goed gaat met mij én met Luc, en alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.