Het gerucht dat Julia Boschman een relatie zou hebben met Louis Thyssen deed al enige tijd de ronde. Wanneer het koppel bij de première van “Hoog In De Lucht” samen op de rode loper verscheen, stapte het tweetal officieel naar buiten met hun relatie.

Hoewel Julia en Louis elkaar regelmatig tegen het lief liepen bij Studio 100, sloeg de vonk pas écht over tijdens de K3-musical De 3 Biggetjes, zo lezen we in Dag Allemaal.

“Ze is altijd goedgezind. Dat werkt heel ontwapenend”, gaat Louis van start. “Als ik bij Julia ben, ben ik gelukkig. En dat is fijn.”

Toch was er nog één probleem dat de liefde in de weg stond, Louis zat namelijk nog in een relatie met zijn toenmalige vriendin Liesl Ost. “Ik heb geprobeerd om zo eerlijk en open mogelijk met mijn toenmalige vriendin te communiceren.Dat is natuurlijk niet evident, we zijn lang samen geweest en het is altijd moeilijk om iemand achter te moeten laten. Maar ja, ik heb voor mezelf gekozen, en ik ben gelukkig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.