Lotte Vanwezemael bevond zich in een storm van controverse toen ze in Humo bekende ooit haar toenmalige partner te hebben bedrogen. Hoewel het koppel daarna probeerde om hun relatie nog te redden, zijn ze hier helaas niet in geslaagd.

In Dag Allemaal lezen we dat Davy Gilles en Sasha Rosen een gelijkaardige situatie hebben meegemaakt. De zanger reed destijds een scheve schaats waar zelfs een buitenechtelijke zoon uit voortkwam.

“Vrijen met Aurélia, dat was puur voor de lust”, gaat Davy van start. “Ik ben héél dom geweest. Ik hád niet mogen vreemdgaan. Ik heb daar enorm veel spijt van.”

Toch besloot Sasha om hun relatie toch nog een kans te geven. “Uiteraard heb ik veel pijn gehad, maar in plaats van te zitten wegkwijnen van verdriet en ongelukkig te zijn, heb ik dingen geleerd waardoor ik het een plek heb kunnen geven.Ik vertrouw Davy nu voor tweehonderd procent en ben ervan overtuigd dat er niets meer kan gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.