Het is ondertussen al enkele jaren geleden dat de relatie tussen Patrick Onzia en zijn ex Aagje op de klippen liep. 

“Met Aagje heb ik ’n goed contact, ook wat de omgang met Bas betreft”, gaat de zanger van start in Dag Allemaal. “Het was beter geweest dat zijn mama en papa waren samengebleven, maar zo loopt het soms. Ik heb er geen ruzie over willen maken. Maar het litteken blijft.”

Een nieuwe liefde heeft Patrick tot dusver nog niet gevonden. “Ik kom wel eens iemand tegen, maar spijtig genoeg zat er nooit toekomstmuziek in. Ik ben ook wel wat voorzichtiger geworden. De vorige keer dat ik m’n hart heb geopend, ben ik zwaar gekwetst. Dat ga ik toch proberen te vermijden. Ook voor Basje.”

Toch staat de zanger opnieuw open voor de liefde als het gevoel goed zit. “Het leven is zoveel mooier als je iemand graag ziet. Ik heb Bas en ook nog m’n twee zonen Sander en Stijn – die ik misschien wat te weinig zie -, maar er is zeker nog plaats voor een ware liefde erbij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.