Chris Morton pakte in 2003 de kijkers van Idool in met zijn fantastische stem en stralende looks. De zanger werd in Sing Again dan ook aangekondigd als ‘de knappe, zingende Gentse flik’.

“Ik wist vroeger al dat het niet alleen om de stem draait, maar om het totaalplaatje”, gaat Chris van start in Dag Allemaal. “Ik ben geen Andrea Bocelli, maar met mijn stem, muzikaliteit én uitstraling kan ik makkelijker connectie maken met jury en publiek. Dat was in ‘Sing Again’ ook zo. Ik was nochtans heel nerveus.”

Het deed de zanger dan ook veel deugd dat Natalia hem meteen kwam omhelzen. “We hadden geen contact gehouden, maar de verbondenheid is gebleven – we hebben beiden onze vader op jonge leeftijd verloren.”

Ook van een ander jurylid was Chris danig onder de indruk. “Ik ben zot van Karen Damen. Ze heeft het hart op de tong. Ik heb haar gevraagd om een duet op te nemen, maar ze heeft het nogal druk nu. Wie weet komt het er nog van of zingen we ons duet samen in een karaokebar”, besluit hij al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.