Frans Bauer was achttien jaar oud toen hij voor het eerst het vliegtuig nam, zo lezen we in Primo.

“Ik mocht mee met de ouders van mijn vriendin, vandaag mijn vrouw, naar Gran Canaria. Hotel Catarina. Op Playa del Inglès. Het bestaat nog steeds”, gaat de zanger van start. “Mariska was net zeventien. Onbeperkt eten, de zee, jetski’s, de zon… Dat was allemaal heel nieuw en gek voor mij.”

Wanneer de reporter vraagt of het verliefde koppel op dezelfde kamer sliep, antwoordt Frans heel duidelijk: “Ben je gek! Dan braken ze mijn poten. Dat was vroeger helemaal niet zo, je hoefde het zelfs niet te vragen.”

De zanger geeft zelfs aan dat het nooit in hem was opgekomen om stiekem in haar kamer te sluipen. “Nee nee, ik luisterde gewoon. Zo hoorde het. Ik respecteerde die mensen en ik respecteerde Mariska, dus ik deed dat gewoon niet.”

Deze eerste reiservaring is zonder twijfel een erg mooie herinnering voor Frans en Mariska, die zelfs tot op de dag van vandaag regelmatig op vakantie gaan naar datzelfde Gran Canaria.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.