Ann Van Elsen en haar echtgenoot Filip zijn ondertussen al twaalf jaar samen, waarvan zes jaar getrouwd. Wanneer de reporter van Story vraagt of de voormalige miss zichzelf een goede echtgenoot vindt, geeft ze aan dat ze niet jaloers is en de ander niet probeert te veranderen.

“Hoe langer Filip en ik samen zijn, hoe beter het ons lukt om onze verschillen te relativeren”, gaat ze van start. “Vroeger konden we daar allebei over doordrammen – we zijn sterke karakters – en dat leidde soms tot pittige discussies. Die zijn er steeds minder. Af en toe moeten we gewoon wat water bij de wijn doen. Dat zorgt voor meer rust in onze relatie, waardoor we zelf ook rustiger zijn geworden.”

Sleur in de relatie is er in ieder geval nog niet te bespeuren. “Met de kinderen is er genoeg leven in de brouwerij. We vertrouwen elkaar ook blindelings, hebben het beste met elkaar voor en kunnen eerlijk tegen elkaar zeggen wat we denken of voelen. Er bestaan geen remmingen, we moeten elkaar niet met fluwelen handschoenen behandelen. Filip en ik zijn eigenlijk blij met wat routine in ons leven, want we hebben het allebei vaak druk. We moeten er gewoon op letten dat we ook nog dingen onder ons tweetjes doen. Maar we voelen dat goed aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.