Zo’n vijf jaar geleden gingen Bart Kaëll en zijn mama samen op reis in ‘Weg Met Ons Ma’. In dat programma lieten ze ook allebei een tatoeage zetten.

“Ja, zeg! Ik dacht dat we een kapsalon binnengingen. Na een parachutesprong mijn haar laten doen, dat is geen slecht idee, dacht ik. Maar achteraan was er dus een tattooshop…”, lacht Madeleine in Primo.

Tijdens die reis heeft Madeleine zoveel mogelijk gedaan en niet te veel nagedacht. De tatoeage zal hen altijd verbinden en heeft een symbolische betekenis. Het is een papieren bootje geworden die de Marie-Louise moet voorstellen.

Een tatoeage was Madeleine haar ding niet en dat is het nog altijd niet. Maar ze heeft er nu toch maar mooi eentje. En hopelijk mag ze ook nog eens 100 jaar worden.

“Dat heeft hij zelfs al verschillende keren gezegd. Maar ik denk dat zoiets wensen juist ongeluk kan brengen. Vorige winter had ik veel last van pijn, overal. Ik heb me dan een ultraviolet-cabine laten maken. Dat helpt een beetje. Leeftijd zit tussen je oren, zegt Bart altijd. Maar als je 90 wordt toch ook in je ledematen, hoor. In ieder geval: mentaal voel ik mij nog maar 70. Da’s ook al iets.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.