Wanneer Story aan Christoff vraagt wat zijn ultieme droombestemming is, geeft hij zonder twijfelen aan dat hij graag naar New York wil. “Het is een stad die mij enorm fascineert. De gebouwen, de restaurants, het nachtleven… Ik heb ook alle series gezien die zich afspelen in New York.”

Waar de zanger dan weer op afknapt op reis, blijkt onvriendelijk personeel te zijn. “Dat vind ik echt verschrikkelijk. Ik kan me ook enorm storen aan toeristen die hun afval op de grond achterlaten. Je staat dan op een plek met een prachtig uitzicht over de bergen en dan liggen daar allemaal blikjes…”

Tot slot wil de reporter ook nog weten of Christoff ooit sterren heeft gespot tijdens het reizen. “Zoals je weet ben ik een grote fan van Disneyland Paris en heel lang geleden heb ik daar Michael Jackson gezien”, vertelt de zanger. Hij liep door het park met twee bodyguards. Maar het ging allemaal zo snel. Ik durfde hem ook niet aan te spreken en selfies bestonden toen nog niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.