Axelle de dochter van Trisha en Ignace Crombé erfde na het overlijden van haar vader een villa in Deerlijk. Het was dan ook flink schrikken voor Trisha toen er plots een notaris aan de deur stond.

“Crombés dochter Stéphanie uit zijn eerste huwelijk had hem op mij afgestuurd”, legt Trisha uit in Dag Allemaal. “Nochtans was zij niet komen opdagen op zijn begrafenis en heeft ze anderhalf jaar niets van zich laten horen. Ze leek dus geen aanspraak te willen maken op haar deel van de erfenis. Tot ze plots van gedacht veranderde. De notaris wilde een hele boedelbeschrijving maken, elk koffielepeltje en slipje incluis. Ik zag dat niet zitten en heb hem de toegang meermaals geweigerd.”

Bijgevolg kwam het tot een rechtszaak, die nu in het voordeel van de zangeres is beslecht. “Er komt dus géén boedelbeschrijving”, geeft ze opgelucht aan.

Toch blijkt Stéphanie ondanks haar lange afwezig toch recht de hebben op een vierde van Ignace’ erfenis. “Die zaak komt volgend jaar in januari voor. Nu, ik denk en hóóp dat Stéphanie ervoor zal kiezen om tot een schikking met mij en haar halfzus te komen. Desnoods betaal ik haar maandelijks iets af, of ze komt tot een overeenkomst met Axelle eens zij meerderjarig is. Gelukkig kan ze geen aanspraak maken op de gezinswoning waar ik nu met mijn vier kinderen woon. Een last die van mijn schouders valt, anders moet ik opníeuw van nul beginnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.