Al sinds een moment dat Noa, de dochter van Kim Debrie in haar buik zat, wist de presentatrice al dat haar dochter een godsgeschenk was. “Mijn man en ik hadden voor die zwangerschap verschillende mislukte ivf-pogingen achter de rug. Ik wist meteen dat ik haar altijd doodgraag zal zien. Ik besef wel dat veel ouders een andere band hebben met hun kind, ook al zouden ze dat zelf misschien liever anders zien.”

Toch is het leven met haar tienerdochter niet altijd even eenvoudig zo vertelt ze in Story. “Ook hier wordt regelmatig met de ogen gerold als de mama iets zegt”, gaat Kim lachend van start. “De hormonen, hé. De afgelopen maanden heb ik gezien dat Noa erg op zoek was naar zichzelf… Intussen heeft ze zichzelf voor een groot stuk gevonden, maar de zoektocht was niet altijd even makkelijk. De normaalste zaak van de wereld, maar ik heb me wel afgevraagd of het aan mij lag, of ik iets verkeerds deed.”

De presentatrice is destijds zelfs boeken over de tienerjaren beginnen lezen, tot groot amusement van haar dochter. “’Denk je nu echt dat je mijn brein beter gaat begrijpen?’, vroeg ze. Gelukkig is er dan Bart, om me duidelijk te maken dat ik wat chiller moet zijn, dat alles goedkomt”, besluit Kim.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.