Velen onder ons hebben ongetwijfeld al een show gezien van Jens Dendoncker en hebben daar ook een heel plezante avond gehad. Ook op de televisie is Jens een graag geziene man.

Jens is niet meer uit zijn lood te slaan en dat komt door de vele ervaring die hij intussen heeft opgedaan. En er doen zich wel wat moeilijke situaties voor.

“Bij ‘The Masked Singer’ moest ik Leeuw aankondigen. Maar Maksim Stojanac was onwel geworden door dat pak. Dat zadelde de productie op met een probleem. Contractueel met dat pak op zo’n openbare plek niet uitgetrokken worden. Ze moesten dus snel beslissen. Ondertussen hoor ik in mijn oortje: ‘Leeuw is ko, Jens! Hou iedereen 10 minuten bezig. Misschien 15.’ En dan mag den dikke het weer oplossen. Vroeger zou ik op zo’n moment compleet flippen, maar ondertussen weet ik me uit zulke situaties te lullen. ‘Sorry jongens, maar Leeuw zit nog in zijn holletje”, lacht Jens in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.