In TV-Familie lezen we over een wel erg opmerkelijke vriendschap. Jacky Lafon zou namelijk een heel goede vriendin gevonden hebben in zangeres Lissa Lewis, nadat ze elkaar leerden kennen tijdens de shows in Het Witte Paard.

“Vorige zomer hebben we ‘De tijd van toen’ gedaan”, gaat Lissa van start. “Dat was de eerste keer dat we samen in een revue stonden. Dat was een erg fijne samenwerking waarbij ik direct omarmd werd door Jacky. Tijdens de kerstperiode was er ‘Winter Wonderland’ in Blankenberge. ‘Jonger dan je denkt’ is dus onze derde productie samen. Het is altijd een feest om met Jacky te werken. Onze band wordt steeds sterker.”

Jacky geeft aan dat Lissa vroeger als kind nog op haar schoot heeft gezeten. “Ik herinner me nog hoe schattig en mooi ze was. Nu nog altijd natuurlijk. Als kleine meid had Lissa al een eigen mening. Ze was erg zelfstandig voor haar leeftijd en wist goed wat ze wilde.”

“Ik ben de dochter van Frank Meseure en Chris Van Hoof van accordeonduo De Melando’s”, legt Lissa uit. “Ik leerde Jacky kennen toen ik twaalf was, toen ze te gast was in de kerstshow van mijn ouders. Als kind keek ik altijd naar ‘Familie’ – en nog steeds trouwens – en als tiener was ik behoorlijk starstruck toen ik hoorde dat ‘Zatte Rita’ zou meedoen aan de show van mijn ouders. Ik herinner me nog hoe zenuwachtig ik was om haar te ontmoeten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.