Wanneer de reporter van Humo aan Davina Simons vraagt hoe ze zich de hemel op aarde voorstelt, geeft de advocate aan dat je de hemel in veel dingen kan ontdekken. Zo is ze onlangs gaan hardlopen in het bos, iets waar ze eindeloos van heeft genoten omdat het zo rustig was.

“Op 20 oktober ga ik me trouwens aan mijn eerste marathon wagen, die van Antwerpen”, verklapt Davina. “42 kilometer is veel, maar als je iets wilt, moet je tegen jezelf zeggen dat je het kunt.”

Enige tijd geleden heeft de advocate al eens 27 kilometer gelopen, iets dat wonderwel erg goed was meegevallen. “Ik dacht: kom, een marathon is uiteindelijk ‘maar’ vijftien kilometer méér. Ik heb het druk dezer dagen – in de zomer zijn er heel wat collega’s met vakantie – maar ik hou me nauwgezet aan mijn trainingen. Ook als dat betekent dat ik om vijf uur ’s ochtends moet gaan hardlopen, of om middernacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.