Hoewel Aaron Blommaert ondertussen al een eeuwigheid lijkt mee te draaien in de Vlaamse showbizzwereld is het multi-talent nog steeds erg jong. Zelf geeft hij aan dat zijn carrière een uit de hand gelopen hobby is maar dit wil echter niet zeggen dat hij zijn job niet serieus neemt. Sterker nog, Aaron is erg kritisch voor zichzelf.

“Toen ik nog werkte voor de radio, beluisterde ik achteraf al mijn interventies”, geeft hij toe in Dag Allemaal. “Om te weten of het een beetje steekhield wat ik allemaal uitkraamde. De eerste twee jaar dat ik voor tv werkte, hield ik ook een boekje bij met notes to myself. Een daarvan was: iets minder wenkbrauwen gebruiken.’ Mijn gezicht is heel expressief, ik heb heel aanwezige wenkbrauwen. Dus van het minste dat ik die beweeg, zie je dat heel hard, en dat gaf een rare indruk op tv.”

Al geeft de zanger aan dat hij de dag van vandaag vooral de goede dingen probeert te benadrukken en te onthouden. “Miguel (Wiels, nvdr) en Anneleen van mijn management geven mij ook tips. Het is teamwork. Ik zeg altijd: wíj hebben een MIA of Kastaar gewonnen, niet ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.