Het gaat goed met de carrière van Aaron Blommaert. Niet alleen heeft het multi-talent het werk voor het uitkiezen als presentator en acteur, ook met zijn zangcarrière gaat het erg goed.

Na zijn overwinning in The Masked Singer heeft de zanger al vier singles uitgebracht die het telkens erg goed doen in de hitlijsten.

“Ik ben nog maar ’n jaar bezig en ik sta binnenkort zelfs even op één in ‘Tien Om Te Zien’, die opname is al achter de rug”, gaat Aaron van start in Dag Allemaal. “Ik denk dat de muziekredactie even dacht: is het niet wat raar om onze presentator op één te laten staan? Maar ze voelen ook dat het nummer heel goed werkt bij het publiek.”

Aaron geeft aan dat hij de dag van vandaag steeds vaker de vraag gesteld krijgt wanneer zijn eerste album verschijnt. “Ik mag binnenkort nog eens samenzitten met m’n platenmaatschappij. Maar ik presenteer en acteer ook, ik moet zien dat ik mezelf niet voorbijloop. Gelukkig kan mijn team heel goed plannen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.