Eén van de engste dingen die iemand in zijn leven kan meemaken, is zonder twijfel gestalkt worden. Zelfs in hun vertrouwde thuis-cocon kan het slachtoffer niet langer ontspannen en voelt hij of zij zich opgejaagd wild. Vaak komt dit gedrag voort uit een ongezonde adoratie tegenover een bepaald persoon.

Dit mocht ook Laura Lynn ontdekken, zo komen we te weten in Dag Allemaal. Na een optreden van de zangeres ontmoette ze een erg grote fan van haar. De man wond er geen doekjes om en gaf meteen aan dat hij graag intiem contact met Laura wou. Hij probeerde haar toenmalige vriend Matthias Lens er zelfs van te overtuigen dat Laura hem bedroog.

Na enige tijd werd zelfs de moeder van Laura lastiggevallen door de man. Dit was de druppel die de emmer deed overlopen en de zangeres diende een klacht in bij de politie.

De man in kwestie werd opgepakt en bleek in het verleden al veroordeeld te zijn voor openbare zedenschennis en staking. Voor de stalking van Laura kreeg de man drie jaar cel met uitstel en een alcoholverbod.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.